Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać nowe tematy, komentarze.
Zaloguj się lub zarejestruj się aby dodawać wypowiedzi.
osobnik | treść posta |
---|---|
12 listopada 2006 Domowa czy może z popularnej pizzerii? Ja osobiście nie pogardzę wyjętą z mojego piekarnika, ale stokroć bardziej wolę udać się do klimatycznej restauracji delektować się cienkim ciastem i najlepiej z sosem czosnkowym. Ahh! Sama słodycz. :D
|
|
14 listopada 2006 Zdecydowanie pizzeria :) A sos czosnkowy mmmmmmmmmmmmm... delicje :D Pizza + Sos czosnkowy = Pyszności :D
|
|
14 listopada 2006 ja wczoraj byłam na pizzy z sosem czosnkowym. tu nawet guma nie pomoże :D
|
|
18 listopada 2006 czosnkowy???ugh....ja tam wole pomidorowy (tylko baaaardzo ostry)
pizza: duuuuuuuuuuuuuuuuuuużo sera,owoce,kurczaczek,krewetki i ziółka |
|
18 listopada 2006 aha i jeszcze chrupiące, nie za grube ciasto
|
|
19 listopada 2006 no ja właśnie też nie przepadam za grubym ciastem. a co do sosu, to nienawidzę ostrych. wolę łagodne, które łechcą moje podniebienie. :D
|
|
19 listopada 2006 pizza z bekonem kiełbachą ogórkami pomidorami cebula czosnkiem albo innym spolszczonym badziewiem i z grubym ciastem to porzażka...jakieś głupie polskie wymysły, a przecież pizza to danie włoskie. to tak jakby włosi zmieniali przepis na pierogi bigos etc. i mówili w restauracjach ,że to tradycyjne polskie dania...
|
|
20 listopada 2006 popieram. widzę, że znalazłaś się na tym forum z powołania. :D
|
|
20 listopada 2006 heh sie wie xD
|
|
21 listopada 2006 pizza z pieczarkami
tradycyjność i prostota, ale dobre:) |